oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Saturday, 23 February 2019 14:45

Как да създадете класически интериор за вашия дом

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Един от изградилите си име стилове в обзавеждане и изграждане интериора на дома са италианските стилове.

Италия е огромна, луксозна, невероятно удобна с безброй предложения страна. Това е така, заради изобилието от приятни на допир тъкани, напълно различни по своята текстура.

 

Сред многото модели текстил, бродирани възглавници, луксозни легла, спално бельо с луксозни модели са основни атрибути на Италия във вашия дом, или по-скоро във вашата спалня може да изберете онова, което в най-пълна степен отговаря на вашата представа за стил.

В случай, че сте се решили на подобна стъпка, добре е да направите разчистване от старите мебели. За целта полезни ще са ви тези връзки: http://obshtini.com/izvozvane-mebeli-stolichna-obshtina.

Когато вече сте освободили пространствата от излишна мебел, може да помислите за новото обзавеждане.

Не забравяйте за меката мебел табуретки и пуфи. Друг постоянен атрибут на интериора са нощни шкафчета, пухкави скринове. Не забравяйте: всички материали трябва да бъдат естествени. Така избираме топлината на дървото, нейната невероятна енергия и богатството на нюансите.

Експерти от obshtini.com могат да изпълнят всяка поръчка за тези, които искат да създадат един наистина необичаен дизайнерски проект в съответствие с традициите и тенденциите в италианския стил. Те ще ви окажат съдействие, както с демонтажа на обемни и тежки мебели, така и около изнасянето им по стълбища, товаренето в камиони и извозването до депо.

Примерни цветове в интериора

Като централен източник тук се залага на масивни и луксозни полилеи (кристални или с кованите елементи, които изглеждат особено впечатляващи). Първият вариант ще изглежда подходящ само в стая с високи тавани. Не забравяйте за местното осветление - подови лампи с нюанс, стилен античен декор.

Можете да се установите в Италия, без да напускате страната. За да стане това е достатъчно, да промените вътрешността на апартамента.

Масивните маси и дивани, господството на естествените материали и строгите линии, триумфът на ярки цветове и невероятната енергия на слънцето, морето и живописните полета на Тоскана може да са водещи компоненти с ярък и оригинален стил. Остава само да се замислите, какво ще бъде Вашата водеща тенденция в изграждането на италианският класически стил.

Read 1430 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори