oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Tuesday, 07 December 2021 15:22

Изхвърляне на стари мебели

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Често пъти се случва, така, че на хората им се налага бързо да се отърват от неизползваеми мебели. Някои жилищни собственици изхвърлят мебелите в близост до жилищни сгради, а така затрупват прилежащата територия и замърсяват околната среда. Това е недопустимо и строго наказуемо.

 

Кога да потърсите фирма по извозване и изхвърляне на стари мебели

Такъв боклук, който не се сортира, не може да се рециклира, а много дворове на градовете „заприличват“ на бунища с купища гниещ боклук. Това вреди силно на околната среда, прави районите в близост до къщите изключително отблъскващи, заема място, а обитателите на къщата не могат да се насладят на природата, нито децата им да играят и да се разхождат в околността.

В случаите, когато боклукът е обемист, градските власти често налагат глоби на безотговорните и недобросъвестни граждани, относно изхвърлянето на стари мебели.

Ето защо, за да не се получава вредна околна среда, купища боклук по дворовете, където живеете и където растат децата ви свържете с професионална фирма chistachi.bg. Те предоставят услуги за извозване на строителни отпадъци, домакински уреди, стари мебели и др.

Организирано извозване на стари мебели за час

На адрес: https://www.chistachi.bg  може да поръчате организирано извозване на стари мебели по всяко удобно за Вас време и срещу малка такса. Нашите специалисти ще решат всички въпроси вместо вас: ще пристигнат в уговореното време, ще натоварят и изнесат старите мебели по договаряне.

 

Спестете време и използвайте услугите за изхвърляне на стари мебели на изгодна цена!

Read 1005 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори