oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Понеделник, 14 Март 2016 11:06

Съвети за охлаждане на лаптоп

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Ако знаете причините за прегряване на лаптоп, лесно може да предприемете по-сериозни мерки за предотвратяването им.

Почистете лаптопа - това е първото нещо, което трябва да се направи - ​​да се почисти вашето устройство от прах. Това може да се направи у дома, но ако не разполагате с умения и опит в процеса, най-добре е да възложите ремонт на майстори от обслужващия център. Правилното почистване на лаптопа включва почистване на компоненти от прах (особено охладители), както и подмяната на термична паста на процесора.

Инсталирайте уреда правилно - много често, с помощта на лаптоп, лежим на леглото, като резултат, вътре в устройството прониква прах и мъх, освен това, правилното охлаждане е напълно нарушено. Ето защо, за да работите с устройството трябва да поставяте лаптопа на маса. Желателно е да се държи далеч от пряка слънчева светлина. За да използвате ноутбукът на леглото си купете специална маса.

Осигуряване на въздушния поток - ако лаптопът е наистина горещ, тогава този проблем може да бъде решен с подходяща поставка или маса. Циркулацията на въздуха в долната част на устройството осигурява добра вентилация, което помага за намаляване на температурата вътре.

Купете си поставка с охладител - към днешна дата, много популярни са масите с охлаждане за лаптопи. Те ви помагат бързо да решите проблема с прегряването. Тези подложки се предлагат за лаптоп с голям охладител вътре, който улавя въздуха отдолу и го представя в долната част на устройството. Това е най-добрият начин да се охлади лаптоп, ако устройството е силно прегряващо. Такова може да е, когато е много експлоатирано или е на повече време.

За бързо решаване на проблема с прегряването, можете да използвате популярен метод, а именно да изпратите в сервиз за ремонти, за да монтират допълнителен вентилатор.

Ако нашите методи не ви помогнат, а след това най-вероятно проблемът е хардуерен или техническо естество, то непременно потърсете специалисти. За да направите това, се свържете с центъра за обслужване: за диагностициране и ремонт на грешки. Ако проблемът не е възможен, с оглед на влошаването на състоянието на компонентите не пренебрегвайте сигналите, които подава. Прегряването, може да е също един от тях. Грижете се за вашия лаптоп, за да го притежавате за дълго! Научете още за батерии за лаптоп.

Прочетена 2258 пъти Последно променена в Понеделник, 14 Март 2016 11:10

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори