oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Sunday, 16 August 2015 10:12

Зависимостта, наречена автомобилизъм

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Глобалната икономическа криза подейства ободряващо на редица сектори от икономиката и търговията, като успя да редуцира някои прояви на нелоялни практики. Голяма част от компаниите, които предлагаха определени продукти със съмнителни качества, но за сметка на това бяха широко рекламирани, трябваше да преосмислят своята дейност. Всичко това рефлектира върху обикновения потребител и неговите изисквания за по-високо качество на отделните стоки. Сега, далеч не е достатъчно да рекламираш определена компания или както обичаха да казват хората преди години – името продава. За потребителите качеството и нормалното съотношение, между качество и цена, станаха приоритет.

Автомобилната индустрия, също не беше пощадена от промените, характерни за икономическата криза. За разлика от преди, когато повечето производители на превозни средства, разчитаха, преди всичко на количеството, а не на качеството на крайния продукт, в днешно време се наблюдава голяма промяна към по-добри и изгодни условия за купувачите. Но, най-големият проблем на превозните средства си остават икономията, емисиите и сигурността. В последно време беше направено, изключително много, за подобряване на тези показатели. По пътищата на развитите страни, все по-често се появяват автомобили, които са хибриди или изцяло задвижвани на ток. Останалите превозни средства претърпяха малка революция в своите размери и характеристики, чиято основна цел беше подобряване на икономията на гориво, както и редуциране на изхвърляните емисии от въглероден двуокис в атмосферата.

Неслучайно, повечето автомобилни производители, провеждат тестове, които регламентират съответните стойности на издръжливост на повечето нови модели, когато трябва да се справят с неприятни атмосферни условия или лош път. Една от основните функции на подобни тестовете е възможността да се определи степента на удароустойчивост на автомобилите – нещо, от изключително важно значение, особено в съвременните реалности. Хората обръщат по-голямо внимание на сигурността и комфорта, а това най-добре го знаят самите производители на превозни средства. Макар, че някои потребители възприемат подобни тестове, по-скоро като нова рекламна кампания на съответните компании, не може да се отрече тяхната ефективност, когато трябва да избирате, едновременно практичен, удобен и безопасен автомобил.

Без да подценяваме гаранциите, които определят самите автомобилни производители, за своите модели превозни средства, има неща, по-стойностни и важни от всеки тест, а именно – своевременната и целесъобразна поддръжка на колите, което гарантира тяхната сигурност, по време на пътуване. В тази дейност, основна роля играят самите шофьори или собственици на автомобили, които определят степента и времето за извършаване на съответната профилактика или ремонт на колата. Те, като най-близки свидетели на нейните функционални особености, най-добре знаят всички необходими детайли, свързани с работата и`. Всеки шофьор си има свое разбиране за отделните параметри на всяка поддръжка, допитвайки се до своите колеги – други автомобилисти, притежаващи необходимия опит и знания, за да се справят с належащите проблеми в системата на колата. В грижата за всеки автомобил, основна роля играят и съответните аксесоари и инструменти, които се предлагат в оторизираните магазини за авточасти. Там, наред с основните елементи, допълващи всяка автомобилна система, се продават и доста по-специфични продукти, характеризиращи се със своята функционалност, като мокетени стелки за CHRYSLER / JEEP GRAND CHEROKEE (2004г.-2010г.), капак за AIR BAG ОПЕЛ АСТРА G ЗАФИРА А, антена KSE18, колан за притягане, гедоре 37 части и др.

Read 5496 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори