oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Неделя, 21 Юни 2015 17:45

Що е то полски мед?

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Пчелите са едни от най-разпространените животински видове които се отглеждат от хората. Те са разпространени във всички страни, като в доста страни отглеждането е традиция. В България отглеждането на пчели за производство на мед също е много разпространено. Съществуват много фирми и частни лица които се занимават с това и произвеждат продукт на много високо ниво. Един от най-търсения мед е този произведен в балкански и екологично чисти райони.

Друг продукт на пчелите който е по-скъп заради ограничените количества е пчелния прашец. Той е много полезен както за пчелите, така и за нас хората. Може да консумирате цветен прашец с най-разнообразни цели. Най-вероятно сте чели в интернет мрежата статии на тази тематика и знаете колко много полезни резултати може да извлечете от него. Все пак той е много богат на витамини и други ценни вещества.

Голямото количество полезни съставки концентрирани в този продукт го правят удобен за използване в хранителни добавки. Поинтересувайте се повече за цветния прашец и ще разберете колко положителни качества има този пчелен продукт. Почти всички които се занимават с отглеждане на пчели може да ви продадат и пчелен клей.

Не се учудвайте ако цената е висока. Количеството на този продукт е силно ограничена, затова и цената е такава. Може би вече сте разбрали за чудесните свойства на този пчелен продукт. В случай, че все още не сте, интересувайте се защото със сигурност ще го намерите за много полезен. Характерно за полския мед е неговия цвят – той варира от безцветен до оранжево-жълт цвят. Точно за това е кръстен по този начин.

Силно изразеното действие на полски мед се състой в това, че е особено хранителен и въздействащ върху редица заболявания на човешкия организъм. Оказва чудесно влияние на сърдечно-съдовата система при човека. Освен това се ползва и при дихателни и храносмилателни проблеми.

Прочетена 1417 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори