oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Петък, 15 Май 2015 08:50

Какво е дифузор и къде намира приложение

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Ремонтът на хладилници се извършва само в оторизиран за целта сервизи защото повечето от тях особено старите) работят с фреон и неговото изпускане в атмосферата е нежелателно. Има още няколко фактора които карат всеки човек да избере специалист, пред това да се опитва сам да го ремонтира. Често на пръв поглед не става ясно какъв е проблема, трябва да сте специалист с богат опит който още с пускането на хладилника да има на идея откъде може да идва проблема.

Всеки един елемент от хладилника има определен период на работа и след като той изтече, работата на цялата система бива възпрепядствана. Когато се повреди пускови кондензатори те спират цялата на работа на хладилната система. Тези елементи са едни от най-сменяваните и затова ние продаваме кондензатори с най-разнообразни технически параметри. Както става ясно то тяхното име, те се използват като елемент в системата за стартиране на хладилния уред. С повреден елемент в тази система, хладилника, климатика или каквото и да е било друго, не може да стартира.

Дифузорите се използват в много устройства и системи. То е част от аеродинамиката на автомобили, самолети и др. Може да ви се стори странно, но при хладилната техника също има дифузори чрез които се подобрява въздушния поток към кондензатора. По този начин се подобрява работата му и от там тази на цялата система. Дифузора представлява една решетка която се поставя зад кондензатора на гърба на хладилника или климатика.

Изключително важни елементи в хладилната техника са всички терморегулиращи вентили чрез които се извършва регулацията на постъпващия газ и чрез който се извършва самото охлаждане. Всички елементи в хладилната техника са важни, защото са поставени с умисъл за ваше удобство и комфорт. Последните модели хладилници които се произвеждат имат много екстри които подобряват работата им и тяхното използване.

Прочетена 1515 пъти Последно променена в Петък, 15 Май 2015 08:55

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори