oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Четвъртък, 07 Май 2015 19:35

Плюсове и минуси в плетива, дантела и бродерии по дамските дрехи

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

В избора на дамски облекла, съвременната жена е свикнала да бъде по-креативна, разкрепостена и адаптивна. Въпреки това съществуват известни правила, с които всеки, независимо от възраст, телосложение и моден писък трябва да се съобрази. Кои са те, нека научим сега:

Бъдете внимателни в избора и комбинациите дамски дрехи. Много често модата диктува съвсем различни стилове, които съчетани по неподходящ начин могат да накарат тялото и цялостната визия да изглеждат недобре, дори комично. Сред водещите изисквания, за които специалистите сигнализират е комбинацията на два напълно отричащи се елемента. Така например ако си позволите да попрекалите с цветове, то нека да не е и в количеството. Избирайки по-ярки нюанси, не залагайте на много по вид, а само на два да речем контрастиращи дамски обувки. В противен случай може да се получи ефект за клоунски костюм или папагал.

Когато избирате панталон или якета в пъстри тонове или пола, в никакъв случай не добавяйте към тоалета и пъстра блуза. Такава може да е бяла или черна с деликатно оформени елементи, но не и такава, която крещи на шарки и цветове. Добре е различни цветове и традиции да бъдат обединявани в едно цяло.

Сред минусите в специални стилове като етно, хипи, фолклор, бохо и други специалистите дизайнери споделят, че много дами се подвеждат от модата. Консервативните комбинации определено не биха накарали никоя жена да се чувства доволно. Така предвид бялата блуза с ажурна дантела, малката черна рокля с флорални бродерии, наподобяващи престилките на баба, навяват за далечното минало. Така например молдовски акценти и ивици по полата на жените не са за дами, които не си падат по аристократични облекла. За да избере човек подобни дрехи и роклите за лятото и да умее да ги съчетае правилно трябва да има усет или поне малко да е артист по душа. В противен случай едва ли ще се почувства удобно или ще се хареса. Така едва ли и самочувствието му ще е на ниво. Разберете още за damski drehi online.

Прочетена 2624 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори