oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Неделя, 26 Април 2015 17:03

Самолетно пътуване с деца

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Темата за пътуване с деца е доста разисквана и всеки родител знае колко трудна е задачата. Децата са изпълнени с енергия и дълго време не може да стоят на едно място. А това е особено важно за пътуването със самолет. Особено когато става дума за полет на дълго разстояние, много родители се чудят дали детето ще бъде спокойно през целия полет. Купуването на самолетни билети е най-лесното в случая. Желаем да ви дадем една препоръка: ако вашето дете не е пътувало никога със самолет, по-добре е да започнете с полети на къси разстояния. Примерно от София до Варна.

Така то ще свикне, а и вие ще разберете как реагира то по време на полет, спокойно ли е, може ли да издържи няколко часа в самолета без да става често и т.н. Едно е сигурно: пътуването със самолет е едно много вълнуващо преживяване за всяко едно дете.

Почти всяка авио компания предлага евтини самолетни билети за деца. Отстъпката при всяка от тях е различна, затова най-добре е да се запознаете с офертите им преди полет. Интернет е чудесен инструмент за целта и ние които се занимаваме професионално със самолетни билети ви препоръчваме да го използвате защото ще спестите не малка сума пари, нерви и ценно време.

След като проверите какви самолетни билети цени предлагат компаниите, трябва да се запознаете и с условията за пътуване на децата. Тук желаем да наблегнем най-вече на документите. Може да прочетете повече по тази тема и в интернет или да попитате директно служители на касата.

Организирайте екскурзия за цялото семейство и пътувайте с нискотарифни полети за да намалите парите за пътуване. Те са значителна част от целия бюджет и всяка отстъпка която може да използвате оказва своето голямо влияние.

Много авио компании предлагат изключително изгодни цени за детски самолетни билети. При други те са дори напълно безплатни. Обикновено цените им варират от 10 до 20 процента от стандартните.

Прочетена 1648 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори