oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Monday, 09 March 2015 20:56

Подова настилка за холът

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Когато си купите ново жилище и то е не обзаведено, двете неща на които обръщате най-голямо внимание са две – стените и подът. Що се отнася до стените, там възможностите не са много – или латекс или тапети. Сигурно вече сте избрали с какво да ги покритието. Но при подът ситуацията е коренно различна. На пазара има доста повече възможности. Една от тях е той да бъде покрит с ламинат. Тази статия е посветена именно на него. Причина да го препоръчваме на всички наши клиенти е, че като цена и възможности е много добър избор.

Препоръчваме ви да обмислите варианта – поръчка на ламинат цени от интернет. Все пак доста хора вече са решили каква подова настилка да положат. Остава само да изберат подходящ цвят. На помощ идват новите технологии. Ако не знаете, има онлайн магазини специално за ламинат.

Голям избор на ламинат може да имате само в тези магазини, разбира се и в големите центрове за подови настилки, но в много малко градове има такива. В малките населени места изборът на ламинат е малък, а не си заслужава да поставяте нещо което не ви харесва, само защото няма друго. 

Подът е тази част от всеки дом която е може би най-натоварената. С това желаем да наблегнем на факта, че подовата настилка която изберете трябва да е предназначена за съответното натоварване. Масивния паркет е много добър избор защото е подходящ за помещения които са много използвани и съответно натоварени. Дебелината на паркета и ламината е различна именно по тази причина. Също така ако подът не е съвсем равен, може да се използва по-дебел ламиниран паркет който да компенсира този недостатък.

Масивния паркет освен всичко друго, предоставя и значителна топло и звукоизолация. Ако е поставен по правилния начин, той ще направи вашия дом да изглежда по съвсем различен начин. Помислете над възможността за поставяне на масивен или ламиниран паркет.

Read 1973 times Last modified on Wednesday, 18 March 2015 12:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори