oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Понеделник, 09 Март 2015 10:10

Софийска фирма изкупува автомобили за скрап

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Във вашия двор има автомобил който е стар или тотално амортизиран? Питате се за какво пък може да послужи една стара купчина метал?
Ако притежавате стар и непотребен автомобил, първата ви задача е да се обадите на фирма в София, която се занимава с рециклиране на тези автомобили.
В долните редове ще се опитаме да обясним какво са това фирми за изкупуване на коли за скрап, как е възможно да използвате услугите които предлагат и разбира се колко може да спечелите ако предадете вашия стар автомобил на някоя от тях.
Сигурно сте чували от приятели и съседи, как са си продали старата кола за няколко стотин лева без никакви трудности. И вие можете защото фирмите работещи в сферата на изкупуване на автомобили за скрап – приемат всякакви предложения – независимо дали вашата кола е от миналия век или малко по-нова.

Искаме да ви представим една фирма, която освен, че предлага много добри условия и безплатен транспорт за вашия автмобил.
Самата процедура е максимално опростена, на вас няма да се налага да обикаляте институции – фирмата която ще купи колата, ще ви съдейства с документи за дерегистрация. Тя ще дойде на адрес, ще вземе колата и вие ще получите уговорената сума на момента.
Не губете повече време, вижте телефонния номер на фирмата в нейния уеб сайт и се свържете с нея. По телефона ще говорите със специалист, може да попитате всичко за което нямате информация.
Безплатния транспорт е особено удобен за хора които нямат възможност да прекарат колата или живеят по-далече от пункта за изкупуване на коли.
Честа гледка в градовете е пред жилищните блокове да има стари коли паркирани от години наред. Това освен, че е безсмислено, затруднява хората с лични автомобили които търсят парко място. Ако вие сте един от собствените на стар автомобил – предайте го за скрап. Ще получите добра сума пари, която да инвестирате в някаква нова покупка.

megaparts.bg
Мегапартс
фирма megaparts
megaparts

Прочетена 1693 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори