oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Понеделник, 05 Януари 2015 11:50

Уроци по рисуване за най-малките

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Ако сте майка на палав мъник, който вечно шари стените и всичко, до което се добре само хващайки боичките в ръка, то порадвайте му се. Може би някой ден ще ви направи майка на велик човек, а картините му ще се предлагат с нумизматична стойност.

Ех, мечти, а сега нека стъпим здраво на земята и да се насочим към някои препоръки, които дават специалистите.

  1. В случай, че откриете някакъв талант у ранна детска възраст при детето си, то не подминавайте този факт с лека ръка. Много деца се проявяват в музиката, други в спорта, а трети в рисуване от съвсем малки. Проучете как стоят нещата, допитайте се до педагози и професионални лица занимаващи се с деца на тази възраст и ако и те са на мнение, че от детето ви може да стане нещо повече, запишете ги на курсове по рисуване.
  2. На школа за малки художници децата могат да развият много свои скрити дарби. Сред тях са координация, креативно мислене, контрол, въображение, цветна възприемчивост и усет към съчетанията на цветове. Дори в началото нещата да не ви изглеждат напълно професионално, то дайте му шанс.
  3. Посещаването на уроци по рисуване е отлична практика за малки деца. В някои школи дори на най-малките им се предоставят дървени съдове, саксии и вази, на които могат на воля да шарят с боята.
  4. Не по-малко важен момент в школа по рисуване е и провеждане на самата четка и движенията шумно през хартията в посоката, в която искат да отиде. Помислете за всички умения предварително писане и провеждане на четката.
  5. В свободното време на повече от един цвят боя, малкото дете се научава, че при смесване на два или повече цвята заедно, може да създаде нов. Това е като магия и също така е в началото на обучението теорията на цветовете.

За по-големите деца, на които им предстоят матури, тук БЕЛ ЗА КАНДИДАТ СТУДЕНТИ може да откриете много полезна информация.

Прочетена 2435 пъти Последно променена в Понеделник, 05 Януари 2015 13:23

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори