oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Четвъртък, 13 Ноември 2014 08:21

Домът според фън шоу

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Някои хора избират и аранжират интериора на дома според модните диктовки. Други се придържат към стриктни правила и схеми на подредба на всеки детайл. Така всяко нещо може да изглежда неповторимо и очарователно. Ако и вие искате да научите повече за стила на фън шоу в избора на ламиниран паркет и съчетанието му според дома, то проучете как:

Стил, спокойствие, комфорт, хармония са нещата, които всеки търси в дома. За да придадем по-философска визия на избора на ламиниран паркет и магнетична визия, чудесни са абстрактните предложения.

Ламиниран паркет Parador Trendline Черни букви 1473961 8мм / 32 клас 4V е идеален начин да внесем разнообразие, характер, индивидуалност в дома. Той е чудесен за места като офиси, кабинети, идеално си напасва и в модерно обзаведения хол или всекидневна.

От значение за добрата визия и изграждане на фън шоу са размерите. Така, когато в помещението има много пространства или поне визуално такова усещане, според фъншоуй творческата страна и жизнената сила у човек се засилват. За да се постигне максимален ефект от подобно нещо добре е да се избират светли тонове на подовата настилка. Balterio Stretto 4V Transit Wood 699 е едно от доказателствата, как аристократизъм, модернизъм и свобода могат да са на едно място в дома ни и всичко да започва от пода.

Навярно сте обръщали внимание на отраженията, а някои подови покрития на ламинати дават огледални такива. Те могат да презаредят и да предразположат към положителна емоция. Съчетани с много цветя в интериора, масивни вази и красиви статуетки, фън шоу може да се настани трайно в дните ви.

По чудесен начин фън шоу може да отрази всяка една стая в дома, засилвайки положителната енергия у човек. Светли, цветни, имитиращи дърво, бели, сиви съчетания на ламинирани паркети могат да озарят в голяма степен и най-мрачните кътчета на дома. Всичко това може да е началото за нещо по-добро, а то започва от подмяна на подовата настилка с нов ламиниран паркет.

 

 

 

Прочетена 2662 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори