oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Четвъртък, 14 Август 2014 09:06

Всякакви модели шапки и шалове

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Едни от задължителните аксесоари за всеки един човек са шапката и шала, особено когато става дума за мразовитата зима и влиянието, което оказва на кожата и здравето ни. Не забравяйте, че допълнителната защита, която можем да получим е именно от шапката и шала, както и от дебелите меки ръкавици. Определено можем да кажем, че покупка на такъв комплект е много добра инвестиция за здравето ни и с тях можем да се чувстваме наистина защитени.

Много е трудно да изберем подходящите шапки, шалове и ръкавици, заради голямото разнообразие от модели, цветове, материи. Сигурно ще ви бъде най-лесно да изберете шал, защото ще вземете определена дължина, конкретна материя и цвят, и всичко е готово.

Не толкова лесно е да изберете шапка и шал, защото не всяка шапка ще подхожда на лицето ви. Тук не трябва да мислите само за цвета и материята от която е направена, но и за това дали ще има с какво да я съчетаете, как ще ви стои и кога и как ще я носите.

Това наистина не е лека задача, но трябва да знаете, че най-важното при избора е да ви е удобна и да ви подхожда.

Добре е да знаете, че по правило високите шапки са за по-закръглени лица, а по-ниските с широка периферия са за по-издължени лица. По-важното обаче е защитата на главата и косата, която ще ви даде шапката през мразовитите дни.

Интересен и сполучлив може да е избора на супер топла шапка тип казашки калпак или любимите ни военен или авиаторски стил, с много пух за пълна защита от ветровете и студа.

Ако не обичате такива шапки можете да си купите и слушалки или като тази лента за глава.

Добре е да помислите за защита и на ушите си, за това е за предпочитане да купите шапка, която ги покрива и топли, за да не страдате от главоболие и мигрена.

Прочетена 1649 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори