oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Понеделник, 04 Август 2014 14:00

Таблети и смартфони с впечатляващи параметри

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Научете повече за таблетите и смартфоните и се решете да имате подобна умна джаджа в себе си, на която да разчитате по всяко едно време и навсякъде.
Днес все повече хора търсят да си купят подходящ таблет, не само заради компактната му форма и множеството функции които ни предоставя, но и заради голямото удобство и жаждата за постоянна връзка и необходимостта да сме в крак с времето.

Хората търсят тези устройства на нормална цена и с добри параметри, и ако преди нямаше как да си сбъднат желанието, то сега това е напълно възможно. Време е да ви запознаем с марка таблети и смартфони, които имат много добра репутация.
Научете и повече за историята на таблетите и смартфоните, защото не всеки знае, че първия таблет датира от 2000-та година с Tablet PC, с внедряването на Windows XP от Microsoft. Разликата от първия до сегашния таблет е много голяма, като трябва да кажем, че тогава не е имало тъч дисплей, а специална писалка.

Тъчът се въвежда едва през 2010-та година и то в Apple Inc. – iPad, като тогава се появяват и друг вид таблети, по-специализирани – буклетите, които знаем като електронни книги, както и хибридните таблети, на които им се въртеше дисплея.
Като се връщаме назад във времето ни става ясно, че историята на смартфона RevoPhone K870 е много динамична и първоначално е бил приеман като една не толкова потребна джаджа, но с времето и с вграждането на нивите екстри става наистина уникална многофункционална джаджа.
Днес моделите таблети не са един и два и изборът ни с това става все по-труден, особено когато трябва да се двоумим между реномираните марки и по-евтините „безименни таблети“ , които също се отличават с качество и функционалност. Тук вече решаваща роля играят парите, които можете да отделите, като не трябва да се притеснявате за съотношението качество – цена, то е на ниво.

Прочетена 1579 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори