oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Понеделник, 14 Юли 2014 12:11

Избор на ламинат и аранжиране на цветовете в спалнята

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

В продължение на поредицата съвети за аранжиране на цветове в спалнята с избора на ламинат, специалистите казват още:

1.            Бяло и зелено са нюансите за младите двойки. Тогава бяла спалня със зелени елементи и ламинат в един от двата тона се препоръчва и на тези, които не са се приобщили едни с други.

2.            Пурпурни завеси, червен килим на светлия ламинат са идеални за спалнята на романтичната двойка. Към интериора може да се добави лампа с червен абажур.

3.            В интериора на спалното помещение се избягва кафявия цвят. Според запознатите, той ускорява състаряващите процеси в организма.

4.            За двойките, които са отскоро заедно се препоръчва шарена спалня. Така ламината може да е светъл, завеси и постелки в други цветове. Допуска се комбиниране на 3 цвята.

5.            Лилаво за спалня е чудесно, а наред с това добре се аранжира с ламинат в златисти цветове.

6.            Психолозите смятат още, че спалня в жълто, оранжево и ярко червено не най-добрият избор за двойките, които често водят спорове. За разлика от това, обаче топлият цвят ламинат е препоръчителен.

 

Добре е още в разположение на мебелите в спалните помещения да се създаде нужното пространство, за да се откроява и част от ламинирания паркет. Така например спалнята се поставя на някоя от стените, но не в близост с вратата.

Спалнята трябва да е в спокойни пастелни тонове, които да са в синхрон с цвета на ламината. Осветлението се избира не прекалено силно, а приятно и ефектно. Така например. Полилеи бра и лампиони са идеални за това място.

Мебелите за спалнята, наред с ламината могат да са от масивно дърво, имитации на такова, плоскости, МДФ, а към тях орнаменти от ковано желязо, декоративна пластмаса, плетени от ротанг, стъкло, плат са чудесно допълнение.

Продукти от parketenstil.com:

ламиниран паркет

паркет

Консумативи:

Услуги:

Други:

Прочетена 3135 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори