oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Понеделник, 21 Януари 2013 08:11

Здраве за духа и тялото

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

В забързаното, натовареното и изпълнено със стрес ежедневие всеки от нас има нужда от някакъв вид разтоварване. За жалост компютърните технологии, баровете, телевизията ни отнемат и малкото свободно време, което имаме и неволно се превръщаме в роботизирани машини, които знаят само работа и разтуха пред телевизора, в компания на маса или в интернет пространството. Всичко това ни отчуждава и затваря в самите нас, а в същото време вреди осезаемо на здравето ни – физически и психически.

Какво по добро от няколко минутна разходка из парк или градинка, а още по добър начин да разпускаме и да съчетаваме полезното с приятното е като забравим за известно време за автомобила и се движим пеш до работата, магазина или където другаде имаме работа за вършене.

Желателно е всеки ден по минимум 45 минути да се движим. Било то ходейки или спортувайки.

Спорта е най-доброто решение, за да се чувствате добре, здрави и енергични. Той укрепва не само мускулите на тялото ви, но и дава необходимите дози самочувствие и красота на излъчването ви.

Танца е другият добър избор, за егото ви. Танците ви правят по-галантни, по-взискателни и приповдигат настроението. Освен това танците се грижат за правилното развитие и оформяне на силуета ви. С тях със сигурност ще забравите за сковаността и болежките.

Систематизирайки всичко казано до тук, ясно можем да заключим, че за добро настроение и приповдигнат дух се грижат, както спортните занимания – фитнес, аеробика, така и всички видове танци.

Не оставяйте нещата на произвола, а вземете мерки за по-добър тонус и хармония на духа и тялото ви.

Прочетена 19839 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори