oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Понеделник, 21 Януари 2013 08:19

Какъв туризъм да избера

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Лятото е времето на отпуските, а планирайки своята почивка, трябва да сме наясно къде да отидем, за какво време и още куп неща.

Добре е да предвидим и климата, който най-много ни понася.

Така например летния отдих при умерен климат е способен да лекува. Приятния, чист и свеж въздух, обичайните климатични температури са едни от най-полезните фактори за организма ни. Най-подходящи за този климат са почивките в страната.

Мекия субтропичен климат е характерен за приятната средиземноморска атмосфера. Така бихте могли да организирате отпуската си на някой лазурен бряг в южен Крим, югозападна Африка, западна Калифорния или югозападна Австралия. Помнете обаче, че тези температури не са подходящи за хората, които не са свикнали с тях и тогава трябва да сте много внимателни с парещите лъчи на слънцето там.

Планинския климат е слабостта на туристите, които си падат по планинските спортове. Ски, сноуборд, разходки, алпинизъм. Ако и вие сте сред тях няма, какво толкова да го мислите, а запазете хижа или хотелска стая и стягайте багажа. За хората, които не са ходили в планината, трябва да са на ясно, че разликите в температурите са твърде големи между деня и нощта и трябва да предвидят достатъчно дрехи, както топли, така и по-летни.

Прочетена 9344 пъти Последно променена в Вторник, 09 Април 2013 11:02

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори