oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Thursday, 28 November 2019 17:26

Как да направим кухнята модерна

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Ако искате да направите ремонт в своята кухня, актуализирайте интериора й. Нека дизайнът да е подходящ за повече от една година. За целта, обърнете внимание на актуалните тенденции в дизайна на кухненския интериор.

 

Какво е полезно да знаем, за да поканим Франция в домовете си?

Днес много кухненски опции са направени в класически стил и изглеждат традиционно. Съществуват много футуристични идеи, които привличат все повече хора.

Дизайн на кухненски шкаф

Символът на модерен стил, модерен дизайн и просто добър вкус е минимализмът. В този случай шкафовете трябва да изглеждат прости и елегантни. Възможно е да се използват ярки и блестящи фасади на шкафове. Вратите, вместо обичайните дръжки и панти, се отварят, чрез натискане на панел и се затварят благодарение на по-близо, плавно и леко натискане. Вътрешното пълнене на кухненските шкафове, може да е много разнообразно, в зависимост от вашите желания. Прибиращите се рафтове, ремаркета, карусели са много актуални. Така, за стилната кухня на първо място не е разнообразният декор, а високото качество от кухненските материали и аксесоари.

Съвременен дизайн на мивката

Днес има две основни тенденции в дизайна на кухненски мивки:

мивка от неръждаема стомана с различни форми;

мивка, изработена от изкуствен или естествен камък, използвайки прави линии.

Ако размерите на кухненското пространство ви позволяват да направите кухня с остров, тогава мивката ще се превърне само в акцент в интериора. След това може да го купите в необичайна форма - капка или продълговат.

Използване на стъкло в интериора на кухнята

Стъклените матови, лъскави или дори фотографски фасади за кухня, все още са актуални. Стъклените плотове и рафтовете ще придадат на вашата кухня специална проветривост и лекота. Стъклените елементи в комбинация с блясъка на металните части изглеждат много изгодни.

Цветове: тенденции

Като първата опция може да изберете ярки цветове, различни цветни акценти. Тъмно кафяво, сиво, светло зелено, лилаво, червено-розово - това са най-подходящите нюанси в дизайна на кухнята. Ако предпочитате по-спокойни цветове, тогава обърнете внимание на неутрални и класически - бяло и черно. Кухнята ще изглежда строга, луксозна и елегантна. И в случай, че искате нещо необикновено, може да изберете неонови цветове за декорация на кухнята. Те са най-подходящи за лаконични прости повърхности.

Дизайн на кухненско осветление

Не забравяйте, че неутралните или тъмните кухненски повърхности трябва да бъдат осветени. В допълнение, вградените електрически крушки, светодиодите не само ще направят кухнята по-осветена, но и ще позволят да се промени цвета й в зависимост от настроението ви.

Като се имат предвид всички съвременни тенденции, сред кухните на известни производители може да изберете модел, който е идеален за модерния интериор във вашата къща или апартамент.

Read 1949 times Last modified on Thursday, 28 November 2019 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори