oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Thursday, 21 June 2018 08:01

Как да изберем апартамент Докторска градина за покупка

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Придобиването на жилищни имоти е много важна стъпка в живота на всеки човек. Как да изберете най-подходящия апартамент Докторска градина, така че след преместването да нямате проблеми и разочарования? За да направите това, трябва да знаете няколко правила за "добра" покупка на жилище.

 

От къде да започнем?

Предлагаме ви да стартирате с: www.ues.bg. От тях ще получите пълноценна информация и важни съвети, съдействие през цялото време на покупката

Първо трябва да изберете района, в който планирате да се местите. В същото време всеки се ръководи от лични мотиви: една важна база е развитата инфраструктура, другата е преди всичко добрата екология, третата е транспортната достъпност и т.н. Необходимо е да се определят най-важните критерии за подбор. Когато семейството има деца - необходимо е да има детска градина, добро училище, детски площадки в района. Ако един от членовете на семейството има здравословни проблеми - важно е да има аптеки и клиники в близост. В непосредствена близост трябва да се намира супермаркет. Ако семейството има кола е хубаво да има паркинг близо до къщата. Кога да стигнете до работа с обществен транспорт - трябва да обърнете внимание на разстоянието до най-близката спирка и наличието на удобни маршрути. Много е важно да се оцени наказателното положение в района.

Как да изберем апартамент Докторска градина за покупка?

Малко вероятно е някой да избере апартамент в екологично неблагоприятна зона, но понякога това е продиктувано от житейски обстоятелства. Необходимо е да се изясни колко далеч се намират индустриалните предприятия, електропроводите с високо напрежение. Това са отрицателни фактори и колкото по-далеч са, толкова по-добре. Зелените насаждения (парк, градини, гори) ще помогнат за изглаждане на негативното им влияние.

Запознаване с апартамент Докторска градина

Когато районът е избран, следващият етап ще бъде цялостна проверка на жилището и входа. Необходимо е да обиколите къщата и да видите какво я заобикаля, дали територията е озеленена. Разбира се, апартамент Докторска градина не трябва да е в строеж и добре е да знаете годината на изграждане на блока. Трябва да бъдете предпазливи с всичко. Проучете и дали в близост има обекти на културното наследство Жилищният блок може да бъде тухлен, панелен, монолит - за предпочитане първата или последната опция.

За да изберете апартамент Докторска градина за покупка, по-добре е да отидете в Unique Estates и заедно, за да проверите потенциално пребиваване. Това е по-безопасно и освен това тези нюанси, които са избягали от вниманието на един човек, могат да бъдат забелязани от друг. Необходимо е да се обърне внимание на достъпа до входа - домофон, портиер и др. Важно е също да се прецени чистотата на входа, състоянието на асансьора и стълбищата, да се изясни наличието на боклук в квартала. Ако предложеното жилище е разположено на долните етажи, не е лошо да проверявате мазето; ако е на последния етаж - важно е да има таван и покрив.

 

 

 

Read 547 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори