oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Friday, 08 June 2018 08:25

SEO и съдържание

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Авторът винаги трябва да се съсредоточава върху читателите. Неговата основна задача е да създава хладно, полезно и висококачествено съдържание, което отговаря на нуждите на читателите, което е лесно и интересно за четене. Но предпочитанията на търсачките не могат да бъдат игнорирани по никакъв начин, така че е необходимо качество без спам.

 

Без да отговаря на тези изисквания, най-вероятно съдържанието ще трябва да бъде пренаписано, след като SEO го анализира. Ще спестите много време, ако образувате ясна и подробна ТК за вашия copywriter, така че да разбира изискванията за структурата на статията и нейното съдържание. Много е важно copywriter да се фокусира изцяло върху предмета на статията. Не е излишно да го молим да се запознае с основите на SEO, за да разбере какви търсачки искат в резултат на работата му.

Всичко има значение

Ще бъде просто перфектно, ако вашите служители в областта на техническата SEO едновременно притежават висока квалификация и творческо мислене в същото време. В такъв случай вашето съдържание ще бъде наистина различно. За съжаление, много малко вероятно е да сте достатъчно щастливи, за да вземете персонала на такива специалисти. Следователно, можем да препоръчаме да се разделят тези два аспекта - SEO-оптимизатори ще се фокусират върху техническата страна на въпроса, a копирайтърът - на рекламното послание.

Но нека отново поставим акцент върху факта, че авторът на текста трябва да се съсредоточи и върху технически въпроси, за това какво прави съдържанието привлекателни от гледна точка на търсачките.

Никой не очаква, че copywriter да изпълнява функциите на оптимизатора на SEO: http://www.extremeseo.net. Всеки от тях има свой предмет на работа. Но те трябва да работят заедно, ръка за ръка, за да създадат качествен завършен продукт.

Когато всеки специалист се съсредоточи върху основната си роля, може да направите сериозна крачка към успеха - получаване се съдържание, което е оптимизирано за търсачките, предвижда насочване на трафика, предоставя на посетителите нужната информацията, която трябва да помогне клиентите да постигнат целите си.

Ключовите думи в такова съдържание ще бъдат използвани стриктно, ако е необходимо, само за да изпълнят пряката си цел.

За по-добро класиране и оптимизация, потърсете услугите на eXtremeSEO.

 

 

Read 823 times Last modified on Thursday, 21 June 2018 12:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори