oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Петък, 12 Май 2017 14:35

Как да изберем кола за масло?

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

вземете всеки собственик на автомобил, маслото на двигателя за машината, помислете какви технически проблеми се случи с колата, ако използвате масло в двигателя. Повечето шофьори купуват петрол от известни и популярни производители, без да провери качеството и в същото време да плащат много пари ...

Има сезонен и извънземен масло, минерално, синтетични и полусинтетични масла видове. Минерални масла се използват за местното производство на стари автомобили. Това е много гъст структура и не води до изтичане на тюлени в колата.


Полусинтетични и синтетични масла помагат бързо да се започне на колата през зимата, когато навън е студено, да защитава частите на двигателя от износване. Минерални масла, структурно вискозни, охлажда се в детайл топлина.


Синтетичните масла са склонни към прегряване и работа при ниски температури не предизвиква окисляване, когато се използва за дълъг период от време. Изборът за маслото на двигателя трябва да бъде въз основа на мощността на двигателя данни, както и вида, в който превозното средство работи на държавата се извършва.
Как да изберем кола за масло?

При избора на двигателно масло се взема под внимание: вида на пътя, на която превозното средство е в ход, температурата на въздуха. Използвайте препоръчва масло на производителя. Ако изберете грешен автомобил маслото, това ще доведе до износване на частите много по-бързо.

Производителите на автомобили винаги показват средните стойности на вискозитета, с незначителни промени в условията на работа. Моля, имайте предвид, че се нуждаете от друг моторно масло в различен период от време.

Обикновено на завода на производителя попълнено специално масло, извършена замяната му след определен период от време. След пауза, изпълнена с висококачествени масло в колата.

При избора на масло за колата си заслужава не само да се препоръките на производителя, за да слушат, но и да се обърне внимание на износващите се части. Собствениците на автомобили на употребявани автомобили предпочитат местни марки моторни масла, както и винаги да използват минерално масло и сезон.

препоръчваме на внесените автомобили за използване на висококачествени синтетични или полу-синтетично масло, но и не забранява използването на минерални масла от най-високо качество. Препоръчително е да смените маслото на двигателя с предпране, когато смяна на маслото е вискозитет на друг.

Прочетена 487 пъти Последно променена в Петък, 12 Май 2017 14:45

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори