oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 752
Wednesday, 19 April 2017 10:10

Уеб дизайн, но от коя фирма?

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Сякаш всеки познава някой, който “прави уеб дизайн”. Терминът може да се отнася за всеки от ученик до доказан специалист. Поради тази причина трябва внимателно да се запознаете с компанията, която ще наемете да прави сайта ви. уеб дизайн фирмиРазликата идва там, че вместо да получите сайт, който да генерира продажби в бъдеще, вие ще имате сайт, който отблъсква клиентите. Важно е да зададете следните въпроси при преговори с уеб дизайн фирмите:

 

Можете ли да ми покажете работата си?

Уеб дизайн компаниите могат да ви кажат, че са имали фантастични клиенти, но все пак искайте списък с тях и най-вече техните уеб сайтове. Това е най-първото нещо, което трябва да направите. Реномираните компании имат портфолио. Това е доказателството да професионализма им. Отделете време да се запознаете с работата им. Ако пък чуете негативно мнение, вземете го предвид и ако решите смените фирмата.

Мога ли да видя окончателния проект?

Видели сте портфолиото, сега разберете кой ще върши работата. Честа практика е уеб дизайн фирмите да използват уеб дизайнери на договор, които да вършат част от работата. Трябва да сте сигурни, че фирмата ще продължи работата си, дори ако човека на договор напусне. Най-често добрите фирми имат много работници, които да поемат нужната работа. Просто се подсигурете.

Колко ще струва уеб дизайн услугата?

Цената е чувствителен въпрос за всяка фирма, занимаваща се с уеб дизайн. Не е необичайно да заплатите нещо от порядъка на 800 – 8000 лв. за сайт от 20 страници, в зависимост от нивото на дизайн и функционалност. Фирма, която си слага присърце вашите бизнес нужди, си заслужава парите. „Получавате за каквото си плащате”. Тази фраза важи с пълна сила в уеб дизайн бранша. Имал съм случаи, в които хората идват и се оплакват, че сайтовете им се сринали напълно след седмица, защото не са могли да платят за повече. Има компромиси между цена и услуги и ви съветвам да седите някъде по средата.

Взимате ли предвид търсачките (адекватна onpage SEO оптимизация)?

Една фирма за уеб дизайн трябва да знае плюсовете от оптимизацията. Много фирми казват, че оптимизират сайтове, но всичко, което правят, са няколко мета тага, които реално не вършат работа. Това никога не е била и няма да бъде SEO оптимизация! Рядко се срещат фирми, които наистина да знаят стойността на тази практика. Попитайте уеб дизайн фирмата за този въпрос и слушайте внимателно отговора им. Ако те говорят за мета ключови думи и не споменават изграждане на връзки и архитектура на сайта, не си губете времето с тях! Също, ако обещават веднага първа позиция в търсачките, не им вярвайте. Изисква се време, за да го постигнете. Тествайте сайтовете, които формата е правила и вижте на какви позиции излизат. Това е най-добрият тест на фирмата.

Какво чувство имам за дадената фирма?

Колкото и странно да звучи, предчувствието ви може да окаже голямо влияние. За мен взаимоотношенията са най-важни. Без такива, проектът е обречен да се провали. Избора на фирма, която да изработи сайта ви е изключително важно. Дизайнерската фирма ще изгради вашият облик пред хората. Отделете време и намерете подходящата фирма, която разбира вашите нужди.

 

Източник: www.PromoPointbg.comдигитална агенция за маркетинг и реклама

Read 1521 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори