Print this page
Monday, 17 April 2017 08:54

3 остроумни идеи за подобренията в дома

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Понякога живеем в апартаменти и жилища от повече от 3 десетилетия. Реформите по външните конструкции, изграждане на вътрешен и външен интериор от една страна внасят нужната промяна, но от друга са нищо без дребните детайли. Ако искате да научите за тях, вижте по-долу:

 

Кресло за домашни любимци

Нов живот може да дадете на старите неща, като например старата тениска на детето, която вече е избеляла. С нея може да направите отличен стол за най-добрия приятел на човека. Имате нужда от 30x30 възглавница или 40x40 см, подплатена с малко вълна, козина и парчета от стари тениски, които да съшиете с дебела игла и конец. Така може да получите най-подходящата седалка за стол. Сега свържете краищата на седалката на ръкавите и ги съшийте заедно. Мястото, където минава шевът може да се прикрие с красиви райета. Време е вашият домашен любимец да се наслади на удобното си кресло.

Мини ваза

Стъклени буркани от бебешка храна, могат да бъдат превърнати в елегантни мини вази. За да направите това използвайте шаблон (навлажнете го с вода и се привържете към буркана). Може да го обрисувате в нежни пастелни цветове. С подобни аранжировки може да украсите стената и да освежите дизайна.

Нов живот на старите неща може да получите и с две стари копринени вратовръзки. От тях могат да се получат отлични козметични чанти или капаци за съхранение на дребни неща.

Кошница за цветя

Старият кош за пране от ракита може да служи и като селски саксии за цветя. Сложете върху новия зебло и поставете в саксията цвете. Зеблото може да е залепено с лепило паста за повече здравина. Такива саксии красят верандата на вилата. Други идеи за градината със собствените си ръце може да почерпите и от тук:

EVROSONDA.COM – сонда за вода;

EVRO5.COM – почистване на запустели и обрасли дворове;

 

DEPO.BG – извозване на храсти и боклуци от дворове.

Read 1560 times
Екатерина Иванова

Latest from Екатерина Иванова