oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Петък, 24 Март 2017 12:22

Изхвърлете излишните вещи от дома – подмолните врагове на здравето

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Мобилни телефони, таблети, компютър, микровълнова …всички крият риск за здравето ни. Някои ги наричат невидимите врагове в домовете ни.

Какви опасности носят със себе си и дали всички открития на новия век са само полезни за живота ни?!

 

Освен обсебващи и правещи ни зависими всички уреди и техника на модерното време излъчват магнитни вълни. С времето, постоянното им използване може да увреди различни органи и здравето ни като цяло.

Някои специалисти по техники съветват такива да бъдат подменяни един път на няколко години (средно около 5). Ако се нуждаете от изхвърляне на стари електроуреди и други стари неща от дома, вижте тук: http://fori.eu/star-apartament.

 

Учени и днес не са се спрели да изследват влиянието, електромагнитното им излъчване и ефекта им над човек. Изследователите са разделени на два лагера свързани с електромагнитно излъчване и човешкото здраве.

Според първите застъпници, битова техника и електроника – мобилни телефони, аларми, микровълнови фурни, лаптопи, компютри и т.н. оказват влияние на нервната система, ендокринната, половата системи и имунитета.

Вторите привърженици смятат, че електромагнитни лъчи не са страшни за човека. Оказва се, че вредата от електронни уреди винаги е била подценявана, но дали може да се сравни с вредата от строителни отпадъци, ако такива не бъдат изхвърлени от дома. Вижте как може да стане това на следния адрес: http://smetishte.com/izvozvane-apartament-smetishte.

От проведени изследвания става ясно, че електромагнитно излъчване е сериозна заплаха за съвременния свят. Последиците над бъдещите поколения могат да са пагубни.

За да се предпазите от всички заплашителни подмолни врагове на здравето е добре да изхвърлете излишните вещи от дома: http://xn--80aa7ac7b.bg/%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5.

Имайте предвид и факта, че с времето всеки уред или техника се амортизира. Това води не само до по-висока консумация на електричество, но и необходимост от по-чести профилактики, подмяна на части и пр. Ето, защо да се държи стар електроуред или техника не е правилно. Струва по-скъпи и вреди на здравето. Всеки един от тях отделя вредни магнитни вълни, които с амортизацията засилват ефекта.

 

 

 

 

Прочетена 711 пъти

Оставете коментар

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори