oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Tuesday, 23 August 2016 13:39

Защо трябва да имате мобилна версия за уебсайт

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Едва ли трябва да убеждаваме някой, че всеки един уеб сайт трябва да има мобилна версия. И все пак ако не сте се уверили в ползите и привилегията да виждате Интернет и света през мобилния, то научете защо сайта ви трябва да има мобилна версия.

Тук са 5 причини да задействате проекта веднага. За целта Seolium идва на помощ веднага с техните seo улсуги:

Ще разширите своя клиентска база - след като приложението ви е достъпно и го рекламирате онлайн, шансовете много повече хора да посетят сайта ви, отколкото редовни клиенти ще са много по-големи. Това увеличава продажбите с актуална цена. Мобилните приложения  също могат да бъдат интегрирани със социална медия; това означава, приложението може да помогне на вашия бизнес да достигне по-голяма аудитория онлайн.

Мобилната версия може да ви помогне да продавате по-бързо - ако имате определен продукт, който искате да продадете преди определен период от време, можете да изпратите "ограничено време" промоционални талони чрез мобилния телефон до всички клиенти. Такива промоциите сео насърчават продажбите и ще осигурят публичност на вашия бизнес.

Ще получавате бизнес анализи по-лесно - един от най-добрите неща за технологията е, че тя е направена по-лесно. Вашето мобилно приложение ще ви помогне да следите изтегления, ангажираността на потребителите, както и продуктите, към които потребителите проявяват интерес. Това до голяма степен ще помогне да определите как да направите вашите продукти по-ориентирани към клиента.

Мобилното приложение са брилянтен маркетингов инструмент – дигиталният маркетинг на вашия сайт или мобилното приложение, прави продажбата на продукти много по-лесно. Описанията на продуктите и мненията могат да се отличават, а това неминуемо ще даде предимство за вашия бизнес.

Мобилното приложение дава на вашия бизнес положителен образ - мобилно приложение прави всеки бизнес, по начин да се откроява и да оставя впечатление за технически грамотни. Мобилни приложения за сайтове също правят информация (местоположение, контактни и т.н.) по-лесно достъпни, което очевидно и много добро за вашата фирма и интернет магазин.

Read 1234 times Last modified on Wednesday, 24 August 2016 08:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори