oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Saturday, 14 November 2015 10:58

Подходящ ли е клинът за пълни жени – топ митове и истини

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Някои специалисти по мода и облека са категорични, че пълните жени трябва много да внимават с избора на облекла. Това дали тялото ви е в крушовидна форма, тип банан или ябълка също има значение в определяне ежедневния тоалет.

Тези правила и класификации, обаче не бива да ви безпокоят, а да мотивират да търсите по-добри решения и по-удобни дрехи.

Една от най-харесваните дамски дрехи е клинът.

Това, каква асоциация поражда фигурата ви, може да определи и това, с каква дреха да го комбинирате. Предимство на дамския клин е, че може да бъде носен и от по-слаби и от дами с по-закръглени форми. Той ще отговори на изискванията на всеки, а в съчетание само с една допълваща дреха, клинът може да се превърне и в любимата ви дреха. Такава може сами да оценете не след дълго, че стои направо перфектно, че даже ви прави по-слаби. Ето, как:

  • За жените с форма на банан е важно да разберат, че обемът е от значение. В случай, че фигурата ви е слаба и върлинеста, наподобяваща структурата на банан, подхождат обемни дрехи. Спокойно може да си позволите носенето на клин, дори с по-къса туника или блуза, а по отношение на цветове, спрете се винаги на по-светлите десени. Лесно може да комбинирате рокля, тип балон или с набрани на места мотиви, буфан ръкави и клин. Важно е дрехите да са свободни около бедрата и тесни около глезена.
  • За дамите с форма на фасул е от значение ръста и височината. Въпреки, че на пръв поглед изглеждат ниски, клинът е идеален „инструмент“, за да увеличи височината. Притежателките на телосложение тип фасулена шушулка често не са от най-слабите. Ето, защо специалистите препоръчват носене на клинове с туники или рокли, които създават усещане за повече издължаване. За целта може да избирате дреха с А кройка или тесни панталони, клинове, в комбинация с дълга туника.
  • За момичетата с крушовидни форми е важно подчертаването на талията. Фигурата с подобен връх и масивна долна част действително напомня за този плод, но това не е фатално, ако знаете, как да се обличате. Модните стилисти препоръчват носене на А-образни тоалети с леки разкроения. Желателно е дори на комбинация клин с туника или риза, да се поставя колан. Този аксесоар ще работи в плюс за баланса между несъответстващите си части.
  • За госпожичките с ябълков идна форма е от най-голямо значение да показват краката си. Разбира се голотата не е привилегия и задължителна. Затова и при тях носенето на клин е удачен вариант. При жените с подобно телосложение се натрупват мазнини в талията, а бедрата остават относително стройни и слаби. Именно това е базата, на която трябва да стъпят избирайки показност на краката. Клинът е идеален начин да се избавят от комплексите и да придадат добра обща визия с тоалета. За по-апетитната горна част се препоръчва носене на блузи и рокли с по-висока ли по-ниска талия.
Read 1767 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори