oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Wednesday, 01 April 2015 12:49

Как да постъпим, когато дето среща затруднения в училище

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Детето ви обича истории за вълшебници и магии, но в ученето нещата не се получават. Опитайте нова техника, за да събудите интереса му. Чудесна възможност за това са курсове по история за матура.

Обръщайте повече внимание на подрастващите си деца. Хубаво е да ходите с тях на музеи, на екскурзии, на разходка в гората, дори до пристанището или в планината, в зависимост от местообитанието, в което се намирате.

Винаги ще се появяват нови въпроси, които да вълнуват детето и за които да коментирате нашироко.

Не лишавайте децата от компютърните игри, а участвайте заедно с тях в подбора им.

Намерете речници и други източници на информация, които да са от полза за детето в училище. Помагайте всячески на ученика през първите години от неговото учене. Опитайте се самите вие да намерите полезна тема и заедно да подготвите научна работа. Потърсете заедно с ученика си книги на тематиката, по която трябва да готви домашната си работа, измислете и нови занимания. Изучете материали, от които са направени книгите в миналото, учебниците днес и помагалата за училище.

Добър пример да съчетаете това е като поставите аналитични задачи на детето. Така ще развиете интереса му в области не само като история, но и езикознание, ботаника, фолклор и т.н.

Read 2710 times Last modified on Wednesday, 01 April 2015 12:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори