oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Monday, 02 March 2015 10:56

Занималнята може да бъде и интересна

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Свикнали сме да мислим, че всичко свързано с учене, писане на домашни, задължения и изпити е досадно и скучно. Всъщност има начин да променим мнението на родители и ученици за това. Ето няколко причини да запишете детето си на занималня.

Атмосферата и подходът на работа в съвременните занимални могат да ви убедят, че времето, прекарано на това място е интересно, ползотворно и вдъхновяващо.

Работи се в малки групи, чрез индивидуален подход от страна на учителя към всяко дете. По този начин детето има шанс да зададе въпросите си и да изясни какво от материала го затруднява, а преподавателят може да разбере как точно да подходи към ученика според неговите възможности, темперамент и успех в училище.

При общуването ученик – учител по време на обучението в занималнята се обменя много повече информация отколкото това е възможно в училище. На това място децата имат възможност, не само да развиват интелекта си, но и да се занимават с това, което обичат и харесват.

Те предлагат пълна подготовка по учебните предмети, която включва учене на уроците, писане на домашни, преговор, допълнителна информация по темите, тестове и упражнения, подготовка за контролни, изпити. Наред с това подготовката се осъществява плавно, без излишно натоварване на ученика, с достатъчно паузи и почивка.

Предпочитаните методи на обучение, които дават положителни резултати сред по-голяма част от децата са учене в приятна, приятелска обстановка сред съучениците. Занималнята е чудесна възможност да осигурите тези условия на вашето дете. Там те се срещат и общуват със свои съученици, участват в групови занимания, извършват дейности, които формират и възпитават в тях качества, които са необходими за цял живот.

Голяма част от занималните имат осигурен транспорт, според учебните смени на ученика. Ако детето посещава занималня, родителите могат да бъдат спокойни, че след завръщането си у дома след тежък работен ден, няма да им се налага да помагат на детето си с домашните, а просто ще могат да си поприказват и да се порадват на семейството си.

Read 2200 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори