oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Friday, 20 February 2015 11:30

Как успешно да научите нов език тази година

Written by 
Rate this item
(0 votes)

До 21-годишна възраст, много от хората нямат ясна представа, какво точно искат от живота. В ученическите години всичко изглежда повече от розово, но когато сами и вече навършили пълнолетие тези хора се изправят пред Живота, нещата, за които има да съжаляват като пропуски, се оказват много повече от постигнатите или набелязани цели.

Чуждия език е неизмеримо богатство и дори да не сте имали намерение някога да работите, живеете или пътувате в чужбина, днес той е навсякъде около нас. На английски може да пишете, слушате и говорите, защото той трайно се е утвърдил като световен език.

Как успешно да науча нов език тази година, потърсихме няколко бързи и ефективни решения, дадени от специалистите в езикови школи:

Бъдете конкретни в поставената цел – дайте си сами отговори за какво ви е нужен този език, какво можете да постигнете с него и колко може да се развивате. Когато самите вие виждате пред себе си ясната идея защо, кога, как, то и нещата ще се получават много по-лесно.

Спрете да мислите, за това, какво ще се случи ако не се справите – страхът се оказва най-големия враг на Човека. Ако смятате, че познанията по чужд език няма да са ви от полза; че може да сгрешите ако заговорите на друг език и да изглеждате смешно, сами ограничавате полето от възможности.

Съсредоточете се върху приоритетите на избрания от вас език – дали искате да пътувате и смятате, че познанията на английски, френски, испански или дори китайски език ще са ви от полза, за разгадаване на пътните знаци и карти; Дали искате да срещате и поддържате връзка с хора от цял свят или търсите голямата си реализация някъде там под синьото небе, то нека това да ви води. Следвайки приоритета, сами ще намирате повече време за учение.

Read 2454 times Last modified on Monday, 23 February 2015 08:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори