oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Monday, 21 January 2013 08:07

Свежи идеи за дома

Written by 
Rate this item
(0 votes)

„Моят дом е моята крепост“, това е известна поговорка. И така е в действителност. Дома на всеки е мястото, където се прибира уморен. Мястото, където почива, среща любимите си хора. Прекарва незабравими моменти. Защо да не направим дома си страхотно кътче, в което да се чувстваме уютно, спокойно и приятно и да забравим за проблемите си.

Дома можем да освежим с минимални средства. Може да подмените старите пердета с нови такива или красиви свежи вътрешни щори. Стените може да освежите в топли и ведри нюанси. Може да подредите или дори разместите мебелите в стайте. Хубаво стоят цветята. Живите растения поставете в помещенията, където не се спи, а в спалните разведрете атмосферата с повече цветни възглавнички и дори изкуствени цветя.

Светлината играе важна роля в дома. Колкото повече влиза в помещенията, толкова по-свеж вид ще имат те. Обърнете внимание на осветителните тела има изобилие от модели и идеи за полилей, а вече може и сами да си проектирате. Не изискват големи усилия и не са свързани с разходи. Трябва ви само въображение. 

Картините вършат прекрасна работа, освен това говорят много за собствениците на дома. Колкото повече имате от тях, толкова по-изискан и стилен ще бъде домът ви.

И като заключение ще добавим, че дома е визитката на всеки притежател. Това как ще бъде проектиран той, зависи изцяло от вас.

Read 9736 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори