oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Saturday, 28 December 2019 15:59

Използването на стъклени контакти в модерен интериор

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Стъклото на настоящия етап се използва все повече и повече всяка година. Освен за прозорци и интериорни врати, то с право заема своето място в мебели, умивалници и дори търговски обекти. Сега такива стъклени електрически гнезда се използват доста често в различни помещения.

 

Тук може да узнаете цялата: Магията на стъклото.

Стъклени рамки за електрически контакти

Стъклените гнезда не са напълно функционални - само там, където е разрешено. Всъщност само рамка е направена от стъкло - нейният декоративен фрагмент. В допълнение, пластмасовата основа на изхода е устойчива на влага и не е податлива на повреди при употреба. Следователно, гнездо, изработено от такива материали, ще бъде не само естетично, но и практично. Ако инсталирате всичко правилно, тогава потребителите могат да бъдат напълно уверени в тяхната безопасност.

Рамките за контакти и ключове се различават с опростен дизайн и практичност. За материалите за рамките може да се използва закалено стъкло.

Основните предимства на стъклото пред останалите материали:

• Не се надрасква, не се замъглява и не пожълтява.

• Боята под стъклото е затворена от външни влияния и не остарява.

• Изглежда страхотно във всеки интериор.

Ако окабеляването е скрито, това означава, че стъклените контакти са подходящи за тяхното инсталиране. Тъй като стъклото е специален материал, често такива изводи са подходящи само за скрито окабеляване. Пакетното гнездо изисква специален калъф: стъклото не е подходящо за производство.

Декоративната стъклена рамка за изхода може да бъде матирана или лъскава, като по форма тя най-вероятно изглежда като квадрат. Ако електрическият контакт е инсталиран с превключвателя, тогава неговата рамка може да бъде правоъгълна. За да се изключи възможността за всякакви повреди, ъглите на стъклените контакти са направени кръгли, т.е. подложени на смилане.

Стъклените рамки за контакти и сензорни превключватели се различават една от друга. Предният панел на сензорния превключвател няма шевове и напълно затваря механизма.

Този дизайн не се страхува от разпръскване на вода и такъв превключвател може да бъде поставен в банята, без допълнителна хидроизолация.

Цветът на стъклените рамки за търговски обекти е много различен, той може да бъде: бял, черен, дори опушен. Винаги има избор. Стъклото, дори може да бъде оставено такова, каквото наистина е - безцветно, прозрачно. Размерът на рамката на контакта също зависи от броя на свързаните точки в него.

Гнездата могат да се комбинират не само с превключвател, но и с други подобни гнезда, например за радио. Те също могат да бъдат инсталирани в блок, така че да е възможно да се свържат няколко устройства.

Гнездата със стъклена рамка са наистина дизайнерски елемент на декора. Те са изключителни, защото са идеални не само за всякакви модерни мебели и уреди, но и в хармония с метални елементи и други детайли.

Предимства на стъклените рамки:

• Отличен външен вид.

• Практичност.

• Справедлива цена.

Стъклените гнезда са комбинирани с всеки интериор. Те са наистина универсални.

Повече полезни съвети и насоки за дома, вижте на Interpolezno.com. Тук ще откриете безплатен урок за всеки!

Read 3842 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори