oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Wednesday, 10 May 2017 13:18

Избор на всякакъв вид стол и маса

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Също така важен параметър е дълбочината и ширината на стола, улавя тези параметри, всеки от които самостоятелно, зависи от физиологичните свойства на всеки. Идеално би било, ако дълбочината на седалката може да се регулира. Не забравяйте, че това е много важно, когато сте седнали на стол, ще трябва да разчитат на гърбовете си. Важно условие е състояние ергономичен гръб подкрепа при отсъствие на председателя на лумбална опора, вие ще бъдете уморени и се чувстват болки в гърба му.

Главното условие е ергономично регулиране на дълбочината на седалка и облегалка височина, така че човек с всеки тен орган би могъл да заеме позиция на стола, където долната си обратно ще бъде подкрепен от гръбначния криви. В зависимост от модела обратно 30-48 см, ако задната част на седалката на разстояние, което е важно за височината и ъгъла да бъдат коригирани. Ако останалата част е "ортопедични" Това е значително предимство, тъй като ще се повтаря изкривяване на гръбначния стълб. Ако облегалката и височината заедно, но това е важно за регулиране на ъгъла на облегалката и обратно. Важна част от подлакътниците на стола играе, ако те имат механизъм за регулиране на височината идеален. Въпреки подлакътници могат да бъдат пречка, ако са в процес често се качи и да седне, че преди да закупят един стол, обърнете внимание на детайлите на вашата работа.

Компютърен стол трябва да е повратна точка, за да лесно да достигне до всички части на масата. И разбира се, колелата трябва да се гумирани, за да създадете по-малко шум по време на работа и да се предотврати повреда на настилката, и разбира се, те трябва да бъдат лесни за да завъртите, както и да поема натоварването, когато седи в него. Ако забележите някои от тези данни, той ще ви даде 100% гаранция за покупка на компютър стол за вас!

Read 792 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори