oqjy.com

Фешън Калърс - Дамски Официални Блузи

Monday, 21 January 2013 08:04

Интериорен дизайн за дома

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Интериорния дизайн и обзавеждането на дома са едно от най-важните неща. Предлагаме модерни и функционални идеи за аранжиране на дома. С тях може да постигнете лекота в баланса, свободно пространство и практичност.

В случай, че кухнята и холът са отделни помещения, но свързани помежду си. За кухненските уреди е добра идея да бъдат вградени. Плотът и мивката да сформират голямо пространство за работа, а над тях да е разположен шкаф. Малките рафтове са практични и удобни, защото може да поместите, както готварски книги, така и подправки, бутилки, чаши и друга посуда. Лампите лунички са страхотно допълнение към осветлението. Цветовата гама е превъзходно съчетание, когато е от бели и тъмно кафяви нюанси. Възглавнички може да разпръснете навсякъде из дивана. Те създават разкош, хармония, самостоятелност, а дизайна е семпъл и изчистен, което го прави изключително моден.

 

Спалнята е преходна и може да помещава кабинет, служещ като стая за гости. Преградата между тях двете би могла да се използва, като параван и да е задвижван на релса. Огледало може да се аранжира в близост до леглото, което ще придава разчупено вид. Съчетанието от цветове като бордо, сиво, бяло говори за много хармония, а френските тип прозорци и вградено осветление придават на стаята светъл и приятен стил и тя става много удобна за релакс. Може допълнено към обзавеждането да прибавите етажерки в бяло, които перфектно да са гланцирани и да се съчетават със светлината от окачения таван.

Детската стая може да се аранжира в тонове, според обитателите й. Ако принцеси живеят в нея, то цветовете биха могли да са от нежни, розови нюанси и бели арки. Ако е малък принц, нейния обитател, то цветовата гама може да е в синьо и бяло или лилаво. Леглата може да са две и да се прибират едно в друго.  

За банята отново хубав избор е бордото, допълнено от нежния бял нюанс. Душът може да разположите в естествена ниша, която е в резултат от изграждане на етажерка и съчетана с модерна санитария.

С тези модни съвети бихте превърнали дома си в уютно, компактно и красиво място за живот.

Read 8491 times Last modified on Monday, 21 January 2013 08:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.


Допълнителни материали

Тематични директории

Категории

Тагове

Партньори